DIRECT EXTRA FINANCIËLE RUIMTE DOOR GOEDKOPE AUTOLEASE

Voor ondernemers is het tegenwoordig moeilijk om aan financiering te komen. Hierdoor wordt er vaak naar alternatieven gezocht. Een relatief onbekend, en daardoor vaak vergeten alternatief, is sale en leaseback van de auto(‘s). Interessant als u in het bezit bent van een eigen auto en/of wagenpark, maar prioriteit geeft aan extra liquide middelen.

Contact opnemen

WAT ZIJN DE CRITERIA?

We bepalen per aangeboden auto of deze geschikt is voor Sale & Leaseback. Eén van de voorwaarden hierbij is dat uw auto niet ouder is dan 7 jaar, tenzij het om een getaxeerde oldtimer gaat.

DE PROCEDURE VAN SALE & LEASEBACK

Als eerste bepaalt Leasecentrum Nederland samen met u de waarde van uw auto(‘s). Deze waarde kan variëren van de boekwaarde volgens uw boekhouding, tot een prijs die tussen de handelswaarde en de particuliere waarde ligt. Vervolgens wordt bekeken hoeveel er gefinancierd kan worden op uw auto. Het maximale dat mogelijk is, is de gewaardeerde prijs exclusief de btw.

Aan de hand van uw financieringsbehoefte en uw voorkeuren in het gebruik en de looptijd, doen we u een voorstel. Gaat u akkoord, dan worden de stukken getekend en het dossier afgerond. Per omgaande wordt er uitbetaald. 

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
BEL 074 – 25 50 360 of

Contact opnemen