EEN BEDRIJFSAUTO VIA FINANCIAL LEASE

Volgens velen is Financial Lease,  de meest gunstige financiële deal. Het is een slimme manier om uw nieuwe of gebruikte auto te financieren. U houdt de investering buiten uw normale bedrijfsfinanciering en wordt ‘economisch eigenaar’ van de leaseauto.

Vraag direct een offerte aan

GOEDKOOP EEN AUTO LEASEN MET OVERZICHTELIJKE MAANDLASTEN

Bij de Financial Lease-constructie plaatst u uw nieuwe auto op de bedrijfsbalans en betaalt u vaste maandlasten. De kosten worden op uw bedrijfssituatie toegespitst en wij kijken welke looptijd het beste past bij de gebruiksperiode en afschrijving van de auto.

Bij de aanschaf van een bedrijfsauto profiteert u van de investeringsaftrek. Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een deel van) het aanschafbedrag. Hoe groot uw voordeel is hangt af van de totale investeringen die u in het betreffende boekjaar heeft gedaan.

Wilt u een lage maandlast, dan kiest u voor een Financial Lease met slottermijn. Hierbij hoeft u niet het volledige leasebedrag af te lossen, u betaalt tijdens de looptijd van het contract alleen rente over het slottermijn. Pas aan het einde van de looptijd betaalt u het slottermijn. Bijvoorbeeld met de opbrengst van de auto die u inruilt of verkoopt.

HET BEPALEN VAN HET SLOTTERMIJN

U stelt het slottermijn in overleg met uw leverancier vast. Deze wordt gebaseerd op een reëel bedrag, rekening houdend met de restwaarde. Door het slottermijn lager vast te stellen dan de inruilwaarde, ontstaat er aan het eind van het contract een financiële ruimte. Dit geld kunt u weer gebruiken bij aanschaf van een volgende auto met Financial Lease. Blijft u liever rijden in uw auto? Dat kan! U voldoet gewoon het slottermijn of herfinanciert deze.

 

CONTACT OPNEMEN